Denna dataskyddsdeklaration klargör typen, omfattningen och syftet med behandlingen av personuppgifter (nedan kallad "data") inom vårt online-erbjudande och de webbplatser, funktioner och innehåll som är anslutna till det, samt externa online-närvaron, t.ex. vår sociala medieprofil (nedan kallat kollektivt "erbjudandet online"). När det gäller den använda terminologin, t.ex. "Bearbetning" eller "ansvarig person" hänvisar vi till definitionerna i artikel 4 i förordningen om allmän dataskydd (GDPR).

Ansvarig

Damian Stasiak Tischlerei Holztreppenhersteller
Domańskiego Str. 4, 74-407 Boleszkowice, Polen

Mobile Polnische Tel.: 0048 884 000 834

Behandling av personuppgifter (GDPR)

Genom din beställning av produkter blir du kund hos Damian Stasiuk Snickeri. Kundregistret innehåller de kontaktuppgifter som du själv har lämnat och information om din beställning. Personuppgifterna används för administration av tjänsterna/leveransen, information tillbaka till dig som kund samt för viss statistik, utvärdering och kvalitetssäkerhetsarbete. Det finns ingen möjlighet att vara kund hos Damian Stasiuk Snickeri om man inte godtar denna behandling av personuppgifter.

Vi vill gärna använda e-post i vår kommunikation med dig som kund. Genom att du skickar e-post till oss eller fyller i dina uppgifter för kommande kontakt via hemsidan så samtycker du till att vi använder denna information (namn och e-postadress) för detta ändamål.

Dina uppgifter kan komma att hanteras av ett så kallat personuppgiftsbiträde. Detta personuppgiftsbiträde kommer då endast att behandla uppgifterna i enlighet med de syften som dina personuppgifter samlats in för. Skulle t.ex. kunna vara när vi beställer frakt av varan till din adress.

Damian Stasiuk Snickeri kommer att behålla dina uppgifter så länge du är kund hos företaget.  Därefter kommer de att sparas för garantiåtaganden samt lagkrav, som exempelvis bokföringslagen. När den tiden har passerats kommer dina personuppgifter att raderas.

Behandlingen av dina personuppgifter i vår kunddatabas sker med stöd av beställningsavtalet, rättsliga förpliktelser och berättigat intresse. När det gäller berättigat intresse använder vi oss av dina uppgifter exempelvis för att anpassa vår kommunikation till dig baserat på dina köp.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter är Damian Stasiuk Snickeri. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter som förekommer om dig i Damian Stasiuk Snickeri verksamhet. Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller missvisande bör du höra av dig på en gång. Se e-postadress nedan.

Vi säljer inga personuppgifter vidare till andra företag eller personer. All behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i dataskyddslagstiftningen.

Har du frågor eller synpunkter vänligen mejla till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.